427. Nyheter – maskaror från Maybelline New york och L’Oéal Paris

Hej alla!

Trenden nu är att ögonfransarna ska se ut som lösögonfransar! Jag har testat de nya maskarorna: Push Up Drama från Maybelline och False Lash Wings Mascara från L’Oréal och här är min review.

Maskara1

image

image

image

Maskaraborstarna är uppbyggda så att de fyller i mellan fransarna för en tight-lining effekt, och ger volym och längd för de yttre fransarna.

Spontant så tyckte jag att båda maskarorna gav jättefina resultat: man fick långa, fina fransar med mycket volym (se bild nedan), men tyvärr så satt inte någon av dem på speciellt bra under dagen. I slutet på dagen hade jag maskara under ögonen när jag testade de båda och det är något som verkligen går bort när det kommer till maskaror.

maskara2

(vänsteröga Push Up Drama, högeröga False Lash Wings Mascara)

Jag tror att mitt nästa inköp får bli någon vattenfast maskara från Clinique eller Estée Lauder, vad säger ni? Vilka maskaror föredrar ni?

Ha en fin kväll!

||||| 2 Gilla! |||||

One thought on “427. Nyheter – maskaror från Maybelline New york och L’Oéal Paris

  1. Jag brukar ta någon lite dyrare maskara först, sedan så brukar jag ta någon typ av de maskarorna du skrivit om ovanpå för att få en extra volymeffekt! Men håller med, man vill ju inte att maskaran ska ligga ned under ögonen i slutet på dagen . Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *