Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

42. KIEHL’s 160 år!

Kiehl’s är ett märke som jag har skrivit om tidigare i min blogg. Kiehl’s startade som ett Apotek i New York 1851 och företagets kemister använder de senaste teknikerna i samarbete med dermatologer för att få fram hudvårdande egenskaper från örter, vitaminer och andra naturliga ingredienser.

Min mamma och hennes väninnor använder nästan bara Kiehl’s produkter, då de säger att de är så snälla mot huden. Kiehl’s är stort i USA, så när jag åkte till New York så tänkte jag att jag skulle passa på att besöka en utav deras butiker!

Vi gick in i butiken på 64:e gatan  Lexington Avenue och där köpte jag VÄRLDENS bästa schampoo som jag använt hela tiden sedan jag varit där. Det heter Olive Fruit Oil Nourishing Schampoo och gör mitt torra hår så fuktigt! Det känns bra att köpa produkter från ett ställe som först öppnat som ett apotek, det känns väldigt trovärdigt!

När jag var i NY så berättade de även att de öppnat ett SPALexington Avenue, för att rocka till det hela och inte vara så Apoteksaktigt. Tyvärr så fick jag inte ta några foton därinne, men det var väldigt coolt och många kändisar brukade gå dit sa de. Kolla gärna in länken: http://www.spaweekblog.com/2011/07/26/kiehls-spa-1851/

I Stockholm finns Kiehl’s butik på Mäster Samuelsgatan 5 på Östermalm, men produkterna går även att köpa via olika nätbutiker. Jag kommer lätt att kolla in mer av deras produkter!

Efter att vi handlat shampoo och kollat in deras coola SPA så åkte vi ned till Meatpacking district för att äta lunch på en utav mina favorit ställen the standard grill. Efter maten tänkte jag ta en lite muffin till kaffet, men fick då in 8 stycken, sån tur att de var goda! 🙂

känner ni till Kiehl’s?  Isåfall vore det kul att höra vad ni tycker?

 

One Reply to “42. KIEHL’s 160 år!”

    Sanna W
    mars 13, 2012 12:37 e m

    Härligt med NY bilder, jag har också hört bra om Kiehl´s men inte provat…ännu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *