Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

419. VÅRENS DOFTNYHETER 2016

Hej,

Förra veckan var jag på ett event som Pr-byrån Alf Sörensen AB ordnade. Vi fick dofta på vårens doftnyheter samt klämma och känna på skönhetsmärket NUXEs nya produkter.

Jag kommer inte att skriva om alla dofter, men har valt ut de jag gillade eller som utmärkte sig på något sett.

image

Moschino Fresh Eau de Toilette är en parfym jag jag kanske inte gillade mest, men flaskan var så rolig. Den såg till utseendet ut som en AJAX-flaska och modellen var ingen mindre än Linda Evangelista. Priset är 575 kr och den släpps i jan 2016.

image

LEGACY, Cristiano Ronaldo är den herrparfymen jag gillade bäst. Real Madrid killen levererar och detta är en doft jag tror de flesta jag känner skulle gilla. Present till din käresta kanske? 😉

Denna Eau de Toilette kostar 525 kr och släpps i feb 2016. Den finns även i duschkräm och deodorant.

image

Min favorit -parfym var klart Missionis nya! Den doftar en blandning av friska sprudlande citrustoner och fruktigt päron. Fantastisk! Den släpps i mars 2016 och kostar 945 kr (för 100ml).

Jag kommer att testa lite nyheter från NUXE under julen, som jag kommer att återkomma om här på bloggen lite senare. Jag kommer att ta en liten paus nu över jul/nyår, men hoppas att ni hänger kvar här nästa år igen! (åter runt den 11/1-16)

Jag passar på att önska alla en jätte fin Jul och Nyår!

Stor kram! Lotta

#NUXE #Moschino #Lecacy #Missoni #AlfSörensenAB
0 Comments | Leave a reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *