Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

41. BE A FORCE OF BEAUTY

Imorse var jag bjuden till Dermarome på Presskonferens av bareMinerals nya produkter. Idag är det även Internationella kvinnodagen, så arrangörerna bestämde att hålla hela Eventet på temat Rosa. Eventet började med en härlig frukostbuffée med rosa Björnbär och Hallon smoothies som sedan avslutades med en härlig tårta… Allt väldigt Rosa och tjejigt! 🙂 Häng med o kolla..

 

Produktchefen, Anna Björnram, för bareMinerals i Sverige hälsade oss välkomna, och sedan tog Utbildningsansvarige för bareMinerals i Europa över och presenterade vårens nyheter: Exfoliating Treatment Cleanser, Active Cell Renewal Night Serum och Advanced Protection Spf 20 Moisturizers. 

70 ml, pris 289 :-  

Den första produkten vi blev informerade om var EXFOLIATING TREATMENT CLEANSER. Det är en 3-i-1 Rengöring/peeling/mask i pulverform som aktiveras med vatten. Formulan med ActiveSoil Complex exfolierar, rengör och förnyar huden milt men effektivt så att den blir lenare och klarare med minimerade porer. Innehåller bl a yucca-extrakt, havre, rispulver, växtessenser av lavendel, enbär, persiljefrö, salvia, rosenträ, lime, jasmin och rosmarin.

30 ml, pris 599:-

ACTIVE CELL RENEWAL NIGHT SERUM är ett koncentrerat nattserum som revitaliserar huden medan du sover. Formulan som kombinerar ActiveSoil Complex med syrenextrakt, svart te´, uppstramande peptider och vitamin C+E maximerar cellförnyelsen, ger antioxidantskydd och en hud som ser fastare, sundare och yngre ut.

50 ml, 489 :-

ADVANCED PROTECTION SPF 20 MOISTURIZERS / SHEER TINT är en skonsam fuktlotion rik på fuktgivande och närande ingredienser. Innehåller antioxidanter och naturliga UV-filter med SPF 20 som skyddar huden mot de fria radikalernas skadliga effekter. Naturliga mineralpigment ger huden en lätt lyster.

Samtliga produkter kommer att släppas i butik runt om i landet i April månad. Spännande med lite nya produkter! Jag tror att mina favoriter kommer att bli serumet och solskyddsfaktorn med färg! Jag lovar att hålla er underrättade, nu måste jag hem och prova! 🙂

inte en super bra bilden, men här hugger jag och Dominika på Dermarome in på den goda tårtan! MUMS

 

One Reply to “41. BE A FORCE OF BEAUTY”

    nina å
    mars 13, 2012 12:33 e m

    toppen att få tips om lite nya produkter från mitt favvomärke! ska hålla utkik efter dessa produkter / nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *