401. Nyheter från GA.MA Italy Professional

Idag var jag bjuden på en supersmarrig pressfrukost som ordnades av Zap Pr Ab i samarbete med GA.MA italy prfessional & Hotel Lydmar i Stockholm.

Bblogger, Trettioplus, Skönhetsblogg

Vi fick testa på hur det var att locka håret med deras nya Starlight Platinum – som jag ser så mycket fram emot att testa på mig själv. Plattången har ett justerbart intervall från 160-230 grader C. Den är utrustad med den unika Instant Heat-teknologin där de keramiska plattorna snabbt når en ideal arbetstemperatur och värmen fördelas jämt över plattornas yta för att skonsamt platta håret (eller locka det) från rot till topp. Plattången har en stilren design och kommer i en snygg box som är smart och enkel att bära med sig. Dessutom så har den en 3 meter lång sladd, vilket jag tyckte var väldigt bra!

Bblogger, Skönhetsblogg, Trettioplus Bblogger, Skönhetsblogg, Trettioplus Bblogger, Skönhetsblogg, Trettioplus

Kul att träffa på min gulliga skolkompis Claudia Galli och hennes supersöta bebis.

Jag kommer att höra av mig närmare om GA.MA:s produkter och hoppas på finfina resultat! 🙂 Någon som känner till GA.MA:s produkter? Skriv gärna till mig och berätta i så fall.

Kramar till er!

||||| 4 Gilla! |||||

2 thoughts on “401. Nyheter från GA.MA Italy Professional

  1. Pingback: 417. GA.MA Italy Professional - Lottas skönhetsblogg 30 +Lottas skönhetsblogg 30 +

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *