Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

40. THE SPA AT MANDARIN ORIENTAL NEW YORK

När jag var i New York så tittade jag mig bla runt efter olika SPA-anläggningar. Jag tyckte att det var kul att jämföra skönhetsprodukter och behandlingsformer med de vi har hemma. Det jag upptäckte när jag var i New York var att de använde sig mycket utav sk mysiga behandlingar och inte så mycket utav sk syra-behandlingar (AHA/PHA-syra) som är så populärt hemma.

En SPA-anläggning som jag fick rekommenderat av en Amerikansk vän var THE SPA AT MANDARIN ORIENTAL på Columbus Circle precis bredvid Central Park. Kolla gärna in länken här: http://www.mandarinoriental.com/newyork/. SPA-avdelningen låg högst upp på 35:e våningen med fantastisk utsikt över Manhattan, vilket verkligen var breath taking.

De satsade mycket på kroppsinpackningar, lugna massager och lättare ansiktsbehandlingar. Produkterna, de använde, hade jag inte hört talas om innan. De satsade både på amerikanska, europeiska och asiatiska märken. Miljön var väldigt avslappnande och lugn, men en vanlig massage kostade $230 (50 min), dubbelt så mycket som hemma, så jag avstod från att ta en behandling där utan la istället pengarna på andra saker. 🙂

Efter att ha varit uppe i Central park så åkte vi ned till en utav mina favorit restauranger i Soho: Kittichai på Thompson street och åt lite Thai buffé 🙂 Kan starkt rekommendera! : )

 

 

One Reply to “40. THE SPA AT MANDARIN ORIENTAL NEW YORK”

    Jessica
    mars 8, 2012 9:55 f m

    Dags att boka en resa till N.Y tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *