Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

399. Bra Rengöringsritual

Hej!

Det är så lätt att man ger en massa nya tips om nya produkter hela tiden, men det som är otroligt viktigt för huden är att ha bra rengöringsrutiner.

Som jag sagt tidigare så tycker jag att det är bra att besöka en hudterapeut ca 2 gånger om året, för att kolla sin hudtyp och för att få tips och råd med rätt produkter för just din hud. Jag kan ju sitta här och skriva en massa bra tips, men det gäller ju att man utgår från sig själv och sina behov. Jag tänkte svara på lite frågor i kommande inlägg med frågor som jag fått direkt till mig och dela det här på bloggen till Er andra. En av de frågorna är just rengöringens betydelse.

Rengöringen är jätte viktig, det är den som lägger grunden. I vårt torra klimat så är det viktigt att hitta en återfuktande rengöring egentligen oberoende vilken hudtyp du än har. Ansiktsvatten på det, en bra återfuktande kräm samt ögonkräm är sedan a och o. Många gillar att byta rengöringsmärken lite då och då precis som håret mår bra av att byta schampo lite då och då. Tänk även på att slänga produkter som varit öppna längre än ett år då de kan härskna och skada huden!

Vad har du för Rengöringsritual?!

Mandatory Credit: Photo by Everett/REX Shutterstock (2053918a) Beauty secrets Beauty secrets

Ha en fin Tisdag!

/Lotta

One Reply to “399. Bra Rengöringsritual”

    Lina Henriksson
    november 4, 2015 11:44 f m

    Jag gillar att peela huden lite då & då samt lägga på en ansiktsmask, hur ofta rekommenderar du att man gör det? /Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *