Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

370. Cat eye make up

Hej alla,

Hoppas att ni mår bra och har haft en skön helg. Jag har försökt att ge mig på det här med ”Cat eye”, men kommit fram till att det inte passar mig och mina ögon… Men tycker att det kan vara otroligt fint, och ballt på andra..

Här kommer några bilder när jag testade på mig själv, men slutade med att jag använde 3 olika pennor, eyeliners och resultatet blev något annat… Skicka gärna lite fina bilder på er med en ”Cat eye”-målning och jag kommer att lotta ut en fin svart kajalpenna till vinnaren.

sommar sminkning eye liners

Ha en fin dag och för er som ännu ej testat så testa ni med, kanske passar det era ögon bättre än mina? 😉

2015.06.15

(cat eye målning)

Kram!

#Cat_eye #IDUNminerals #Wetnwild #Makeupstore
1 Comments | Leave a reply

One Reply to “370. Cat eye make up”

    juni 22, 2015 10:30 f m

    Tycker att det är svårt att få till det snyggt, men det är fint på dom som passar i det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *