363. SPA- 20 min utanför City!

Jag älskar att gå på Spa! Som hud- & spa terapeut eller bara som privatperson så älskar jag SPA! Det är lugnt, fridfullt, ”tankarna får vandra fritt”, man ”hittar tillbaka till sig själv” etc etc Speciellt efter en hektisk period, men också bara som något annorlunda att göra. Varför inte gå på ”AW på spa” eller ”Fånga dagen” med en heldag på spa på speciella dagar som ”Mors dag” eller bara ta en dag på tu-man-hand med väninnorna eller kollegorna.

Jag har både jobbat och besökt många spa:n själv framförallt i Stockholms området, men ett spa som jag inte har besökt än är Skepparholmen i Nacka (Skepparholmen.se).

Är det någon som varit där? Mejla gärna mig och berätta i så fall.

Det är mitt nästa spa-mål 🙂

skönhetsblogg, stenar i vatten

Ha en fin dag!

Kram Lotta

||||| 1 Gilla! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *