349. I´m back!

Hej alla,

Hoppas ni har haft en skön påsk… fått några påskägg?? 😉

Själv var jag i Sälen med familjen och vilade upp mig. Det var fantastiska dagar med både, sol, snö, skidåkning och trevligt umgänge med familj/vänner. Jag har aldrig varit i Sälen tidigare så det gjorde det hela ännu roligare. Jag passade även på att testa lite nya hårprodukter från John Freida, solkrämer från Galderma och bare Minerals helt fantastiska nya ”Tinted hydrating gel cream” (spf 30)! Det är dessa produkter jag kommer att fokusera på i mina nästa inlägg… men först en kul bild från min resa – det fanns en backe som hette som jag ”Lotta”, har ni åkt i en backe som heter ert namn? hehe

image

Njut av dagen!

||||| 2 Gilla! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *