Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

339. Våren är här!

Våren är här och det är alltid lika skönt när solen börjar titta fram! Tyvärr så var jag sjuk i helgen och missade gårdagens fina vårväder här i Stockholm, men idag har det ju också varit så härligt..!!!

Vi håller på att göra om vårat kök hemma, så nu är det inte bara hudvårdsprodukter överallt hehe utan även inredningstidningar och böcker… 🙂 Det är så spännande med nya saker, tycker jag! Det får mig att känna mig så levande och glad 🙂 Vad får er att må bra?

roligbild

Ungefär så här har våran helg sett ut, hur har eran varit? hehe

Massa vårkramar från mig ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *