Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

332. Youthful Eye Serum

Hej alla fina,

När jag bodde i London så var Boots No 7 ett budgetmärke man drog till med när man inte hade så mycket pengar kvar i slutet på månaden. Nu verkar det som att Boots No7 har fått ett lyft och säljs som smör i solsken. Argumentet är att det både är prisvärt OCH innehåller riktigt bra ingredienser.

Jag har fått möjlighet att testa Boots No 7:s nya ögonserum, Youthful Eye Serum.

image

”No7 Youthful Eye Serum är en allt-i-ett formula som arbetar både kort- och långsiktigt för att ge ordentliga resultat. På en direkt basis slätas hyn ut, revitaliseras och fräschas upp tack vare den unika blandningen av Hyaluronsyra, Vitamin C och mjukt fokuserande små sfärer. Långsiktigt innehåller serumet en fusion av vitamin A, cassava och anti-ageing peptider som långsiktigt arbetar med att reducera rynkor, förbättra hudens fasthet samt förminska mörka ringar och svullnad på bara 4 veckor”.

Jag har upptäckt att jag börjat få djupare och djupare fina linjer runt ögonen, så därför passar denna produkt perfekt för mig. Jag tar den under min vanliga ögonkräm, så känns det extra bra.

H en fin vecka alla 🙂

#ögonserum #serum #no7 #boots
2 Comments | Leave a reply

2 Replies to “332. Youthful Eye Serum”

    Gabi
    februari 26, 2015 7:59 e m

    Bra tips, hoppas den finns på Malta…tror du den hjälper mot kisrynkor? Kram!

    februari 26, 2015 8:39 e m

    Ja, kisrynkor kan man ju inte få bort, men förminska genom att använda en bra ögonkräm t ex serumet kan man använda under ögonkrämen för att öka dess effekt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *