Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

324. Bäst i test – Estée Lauder kontra Clinique

Hej alla,

In med det nya, ut med det gamla! Jag har fått möjlighet att testa 2 st nya foundations med spf som är riktigt grymma!

Estée Lauders ”Double wear” Stay-in place Makeup känns jätteskön på huden och täcker jätte bra. Det jag tycker var negativt var att den innehöll spf 10, vilket jag tycker är ett för lågt solskydd. Under vinterhalvåret kan det räcka med spf 15, men på sommarn vill jag gärna ha ett högre skydd uppåt spf 30-50. Produkten var även något blankare än Cliniques ”even better” på huden.

Cliniques ”even better” får högsta betyget av mig, även om jag tycker att både produkterna är helt suveräna- kan verkligen rekommendera till andra 30+are. 🙂 Cliniques foundation täcker lite bättre, är lite mer trögflytande men det har sina förklarliga skäl då den innehåller mer solskydd, spf 15. Den ger även en mattare finish än Estée Lauder, vilket jag personligen föredrar.

2015.01.20

”even better” är till vänster och Stay-in place Makeup till höger!

Happy Tuesday!

#Estée_Lauder #Clinique #Foundation #spf
0 Comments | Leave a reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *