Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

31. Solpuder för vinterhudar

Så här på vintern är det många av oss som känner oss bleka och livlösa! Mitt tips är då att pigga upp med ett fräscht solpuder. Svep några drag över ansikte, hals och dekolletage! och vips så är alla trötthetstecken som bortblåsta!

Mina 2 favoriter är Midsummer Bronzer från IDUN Minerals och Aqua Bunny (cream to powder splash-proof bronzer) från Too Faced

 

IDUN Minerals är ett solpuder med spf 15 som är perfekt om du går ute i solen och samtidigt vill ha lite solskydd! Den går att köpa för 349 kr på nelly.com.

Aqua Bunny är ett fantastiskt sol-kräm-puder från Too Faced som är vattenfast och luktar gudomligt gott! Perfekt att använda i skidspåret om du vill vara snygg samtidigt som du vill att sminket ska sitta på plats! Aqua Bunny går att köpa för 289 kr på beautyplanet.se.

3 Replies to “31. Solpuder för vinterhudar”

  Josefine
  februari 13, 2012 8:43 e m

  tack för tipset, det skall jag testa!

  Gabrielle
  februari 15, 2012 10:06 f m

  IDUNS solpuder kan jag också varmt rekommendera, man känner sig solrosig hela dagen, den använder jag sommar som vinter! I love!

  Melinda
  april 5, 2012 4:48 f m

  cool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *