Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

290. Serum hela veckan…

Hej alla fina läsare,

Denna vecka är tema Serum. Varför? Jo, därför jag tycker att det är en sådan viktig produkt för oss som passerat 30 år… (somsagt även fast min blogg heter trettioplus så vänder den sig Såklart även till alla som passerat både 40, 50 och 60 år etc etc )

Serum innehåller aktiva ingredienser som arbetar på djupet. Det är något man bör använda dagligen, men även på natten under sin vanliga fuktkräm.

Idag handlar mitt inlägg om estelle & thilds serum Age Control Serum som jag har hört så mycket gott om (som förövrigt är ett märke jag varit nyfiken på länge nu). Det har vunnit tidningen Elle Sweden Beauty Awards 2014! Juryns motivering ”Beviset att ekologi och avancerad anti-aging teknologi kan förena sina krafter utan kompromisser. Berikad med såväl mikroalger från moder naturs skönhetsskafferi som urban lyxkänsla har detta blivit en given favorti i juryns åldersfightande skönhetsrutiner”.

 

Jag har inte hunnit testa detta serum än, men är nyfiken på det och lovar att berätta vad jag tycker efteråt. Vilket serum använder du? I mitt nästa inlägg kommer jag att skriva om Biotherms nya serum.

ses snart!

#höst #serum #estelle&thild #ekologiskhudvård
2 Comments | Leave a reply

2 Replies to “290. Serum hela veckan…”

  Thessa
  oktober 4, 2014 12:30 f m

  Just nu använder jag ett fuktgivande serum ifrån Bioline, men har klickat hem Exuviances nyaste serum för röd/känslig hud. På vintern brukar jag alltid ha ett serum med syra i också, för jag tycker huden blir så mycket slätare och finare då…:-)

  oktober 4, 2014 9:59 e m

  Hej Thessa,

  Kul att höra om dina serum, jag håller med produkter med syra i på vintern är grymt då huden blir så jämn och len. Dessutom så får man en fin lyster. Det är viktigt bara att inte glömma bort att skydda sig med solskydd under dagen, då syra annars kan påverka din hud negativt. 🙁 Ha en fin vecka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *