Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

275. Svart/vitt i Danmark ♥

 

När vi var i Köpenhamn så passade jag även på att shoppa lite- jag ÄLSKAR och blir väldigt inspirerad av dansk- design, mat och hudvård. Det känns som att de alltid är lite ”steget före” oss. De danska klädmärken som jag gillar är Bruuns Bazaar, Designers Remix Collection och Malene Birger b la. Jag kunde se att det är mycket svart och vitt som gäller i höst. Här är en bild på mig och min kompis i helt rätt svarta och vita kläder.  hehe Vad inspireras du av?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *