269. Tävling på G!

 

bareMinerals kommer ut med flera nya produkter denna vår/sommar, ett litet smakprov fick ni av mig här på bloggen förra veckan. Fler nya produkter kommer, så watch out!

Skimrande varmbeige rosa nyans och guldgul nyans

Precis som jag skrev förra veckan så ska vi ha en tävling där vi lottar ut 1 st Bareminerals Ready Luminizer. Det du behöver göra för att vara med är att skriva din favorit bareMinerals produkt i kommentarsfältet nedan samt en förklaring varför. Glöm inte att skriva din mejladress med så att jag kan kontakta vinnaren om vinsten. Tävlingen pågår till tisdagen den 27/5 och värdet på vinsten är 395:-. kom igen nu, vilken är din favoritprodukt?!

Ha en fin tisdag!

||||| 1 Gilla! |||||

21 thoughts on “269. Tävling på G!

 1. Vilken rolig tävling du har 🙂 Jag gillar bareMinerals Original Foundation SPF15 och det är för att den täcker så bra på min hy. Jag har väldigt torr hy men här andas den verkligen så denna håller jag tummarna om att vinna 🙂

 2. Matte foundation är min absoluta favorit! Det ger bra täckning utan att synas eller kännas alltför mycket och det passar bra för en känslig hy som min.

 3. Matte foundation är min absoluta favorit! Det ger bra täckning utan att synas eller kännas alltför mycket och det passar bra för en känslig hy som min. Just den som är matte ger också min lite oljiga hy en snygg look hela dagen.

 4. Älskar deras Ready Foundation i nyansen 170 nånting…- det är för varmt för att jag ska orka gå o kolla för jag är lat 😀
  Anyways så är den lättapplicerad, ger lagom täckning o en fin yta på min halvgamla kärringhy som börjar få fina linjer.
  Eller fina o fina- de är ganska osnygga tycker jag 😀
  Ha en faaaaaab sommar finaste <3

 5. Matte foundation har gjort mitt liv fantastiskt njutbart. Nu skäms jag inte för min hy och jag får så många fina kommentarer om att jag har sån fin lyster och fantastisk hy. Jag har aldrig fet hy längre och är aldrig glansig. Den bästa produkten som jag aldrig överger!

 6. hmm, Jag har provat ganska mycket från BareMinerals och har aldrig blivit besviken på deras produkter men min absoluta favorit är mineral viel! Verkligen en räddare i nöden för mig och min hy som lätt blir glansig och oljig. Den får också mitt smink att sitta bättre och längre vilket verkligen uppskattas under en lång arbetsdag eller sen utekväll. Håller tummarna för att få prova om denna produkt håller samma kvalite!

 7. Bareminerals original Foundation får min hud att se jämn och fräsch ut.
  Så att jag blir naturligt snyggare än förut.
  Vilket jag uppskattar, och det är en trygghet.
  Men att Bareminerals produkter håller hög kvalitet,
  är ju ingen hemlighet…..

  ellyedlund@hotmail.com

 8. Jag älskar deras Concealer bisque. Det enda som hjälper mot de mörka ringarna under ögonen. Som småbarnsförälder har det varit min räddning när man ska utanför lägenheten. Snabbt ser man fräschare och piggare ut , helt underbar 🙂

 9. Bare Minerals Foundation är en favorit!
  Den är jättebra när man har rosacea då den lugnar hyn, döljer rodnadet och skyddar huden från solen.
  Vore jättekul att prova den här produkten 🙂
  Tvivlar på att jag skulle bmiu besviken. ..
  Mvh
  Malin

 10. Jag gillar flera av deras produkter men om jag måste välja bara en så blir det helt klart deras matte foundation. Den passar min hy perfekt!! Ser helt naturlig ut och döljer ändå de ”skavanker” som ska döljas 🙂

 11. Jag har alltid varit skeptisk mot cremeögonskuggor, eftersom de gärna klumpar och kladdar och lägger sig i vecken. Samtidigt tycker jag de ger en sådan fin lyster. Nu har jag hittat den perfekta produkten! High Shine Eycolor. Den är härligt sammetslen och ger ett fantastiskt skimmer. Kladdar inte och sitter där den ska – hela dagen! Applikatorn gör den lätt att applicera också. (Favoritfärgen är Glisten!)

 12. Jag är en riktig lipglossnörd och en av de allra, allra jag har testat är bareMinerals Lip Plumper Buxom Lips! Täcker precis lagom, ger ett litet extra plut, kladdar inte och håller länge! En storfavorit med andra ord! 🙂

 13. Oj, kul tävling!
  Älskar Original Foundation. Jag har lättirriterad hy som gärna blir ojämn och flammig, men med Bareminerals håller den sig mycket lugnare och jag får en fin makeupgrund.

 14. Hej!
  Bytte när den kom som nyhet till matte foundation och inte ångrat mig en enda sekund. Brukar skämtsamt kalla mig för jordgubbshuden med mina porer och feta hud trots många år sedan tonårstiden är över så underbart att bli så positivt överraskad av en make up produkt. Perfekt även eftersom jag arbetar på ett sjukhus & vill gärna känna mig fräsch men inte så spacklad eller sminkad ut så nöjd, varje dag oavsett säsong. 🙂 därför det vore kul att vinna och ev. hitta en ny favorit.

 15. bareMinerals Purefying Facial Cleanser är helt klart favoriten. Rengör mitt ansikte på ett skonsamt sätt. Jag känner mig ren och fräsch utan att huden känns varken torr eller fet.

 16. BareMinerals Original Foundation SPF15 är ljus i hyn och bränner mig lätt av solen denna skyddar mig bra varje dag.

 17. Underbar tävling!
  Jag älskar Bare Minerals Foundation! Känner mig alltid fräsch så fort jag fått på det! Det är ett måste för mig helt enkelt! Skyddar och snyggar till min annars så tråkiga hy!

 18. Warmth all-over face color är den produkt jag har fortsatt använda år efter år… den går att använda vinter och sommar, det handlar bara om mängden! En storfavorit!

 19. bareMinerals Blush Golde Gate är min favorit. Perfekt för att en 60 åring ska få snygga rosor på kinden.

 20. Min favvo är Original foundation spf 15 🙂 Använder en solkräm från La roche posay med spf 50+ varje dag, oavsett väder, så detta är ett bra sätt att ge ett extra skydd och kunna applicera mer skydd under dagens gång. Sen jag började använda det för 5 år sedan så har också min hud förbättrats otroligt i ansiktet, lider annars av vuxenakne som kan bli väldigt stora och smärtsamma finnar på resten av kroppen.

  Ansiktet får se fint ut i huden iallafall!

 21. Jag ser ovan att andra liksom jag väljer att säga ”Matte foundation” som min älsklingsfavorit! Den ger faktiskt himla bra täckning och känns bra att lägga på huden. Min hy är känslig och kräsen med alltifrån hudvårdsprodukter till smink. Jag blir alltid nöjd med resultatet av denna produkt och jag avskyr glansiga partier i ansiktet och slipper detta med Matte foundation. <3
  Dessutom är den också bra för hyn eftersom den minimerar porer och skänker huden andra fördelar. Det tycker jag om! Tumme upp.

  Och jag skulle verkligen älska att vinna priset i denna tävling. Jag älskar Faced to face Glowing- puder som ger riktigt fin lyster och skimmer. När jag ser bareMinerals READY Luminizer så ser jag redan framför mig hur man är sådär härligt solbrun, och det enda som behövs är lite eyeliner, mascara och en svängom med READY Luminizer ! Jag blir ialf himla nyfiken. Jätterolig tävling!

  MVH/ Decibel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *