Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

222. Löwengrip Care & Color

Som Hudterapeut och bloggare så håller jag hela tiden koll på vad som händer i branchen, på nyheter, debatter, trender etc etc

En person som jag är fascinerad över är Blondinbella. Hon är 22 år gammal och har redan 6 företag, släpper ut böcker, en tidning, ett klädesmärke, ett skomärke och NU ett Hudvårdsmärke bla. Jag skulle vilja se en magnetröntgen över hur hennes hjärna fungerar;)- HUR HINNER med allt! Hon har dessutom hunnit gifta sig och är snart mamma! Man undrar bara vad som kommer att hända om 20 år? Kommer hon ALLTID att ha flera järn i elden, eller kommer hon att dra sig tillbaka?

Nu är ju hon 20+ så jag kanske inte borde skriva om hennes märke här på 30+ hehe. Jag kommer inte att testa produkterna och skriva om de här, men märket heter iallafall Löwengrip Care & Color (LCC) efter hennes efternamn och fokuserar på balans och hållbarhet för hud och hår.

Något att köpa till de yngre släktingarna i jul kanske? någon som provat?

#nyhet #lcc #löwengripcare&color #blondinbella #entrepreneur
2 Comments | Leave a reply

2 Replies to “222. Löwengrip Care & Color”

  Theres
  oktober 9, 2014 10:58 f m

  Hej Lotta,

  Vill bara säga att jag använder i princip alla produkter från LCC och de är otroligt bra. Visserligen är jag ungdom med både min mamma och mormor använder dessa produkter så de fungerar för alla, oavsett ålder. Kan förstår att vissa dofter kanske inte tilltalar dig men jag skulle verkligen rekommendera dig att prova dessa! Bra pris dessutom.

  oktober 9, 2014 10:03 e m

  Tack för tips Theres! Vi över 30 år känner oss också som ungdomar, så ska gärna prova! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *