Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

205. Maternity leave – bye bye for now!

Hej allihopa,

Jag går in i v. 37 nu och kommer att gå på mammaledighet.

Jag kommer att ta en liten paus från Bloggen med, men lovar att återkomma igen i Sept med lite uppdateringar. Jag kommer säkert att ha svårt att hålla mig borta från bloggen hehe, men måste prioritera lite andra saker just nu.

Tack alla läsare för att ni har följt mig, vissa sedan jag började i okt 2011 och andra nya läsare 😉 Jag ser trafiken varje dag, och hoppas att ni kommer att vara trogna och vill komma tillbaka till min blogg igen i sept (så får vi se vad som händer då)?

Keep practicing my advices och let´s be your best!

Lots of love to you ♥♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *