190. TÄVLING med Glossy Box

 

Just nu kör jag en tävling i samarbete med Glossy Box som kommit ut med en ny produkt för män: The man box.

”SNART LANSERAS THE MAN BOX, DET SMARTASTE SÄTTET ATT TESTA DE BÄSTA PRODUKTERNA INOM HUDVÅRD, STYLING, SCHAMPO/BALSAM, RAKNING, HERRPARFYMER OCH MYCKET ANNAT!

DU FÅR HEM EN BOX MED FEM UTVALDA GROOMING-PRODUKTER I MINDRE STORLEK VARANNAN MÅNAD FÖR ATT TESTA OCH SE VAD SOM PASSAR JUST DIG.”

Boxen är värd 169 kr och vinnaren får en box hemskickad direkt från Glossy box.

Det enda ni behöver göra är att skriva i kommentarsfältet nedan, varför just Du eller din kille/sambo/man/bror/pappa etc ska få en ♥

TÄVLINGEN ligger uppe tom Månd den 25/3-13 kl 23.55 så att ni får boxen lagom till Påsk! 🙂

Glöm inte att skriva din mejladress då vi kommer att kontakta vinnaren via mejl.

Lycka till!

* Kommentarsfunktionen till detta inlägg är av förklarliga skäl avstängd.

||||| 0 Gilla! |||||

37 thoughts on “190. TÄVLING med Glossy Box

 1. Den här vill jag verkligen vinna till min man. Vilken fin liten vink , om att man inte måste använda samma produkter år efter år. Perfekt chans att få honom att förnya sig 🙂

 2. Eftersom jag lyckats bli ihop med en kille som nästan är lika intresserad av hudvård som jag själv, så passar jag på att tävla om en box till honom.

  //Jennie 🙂

 3. Jag skulle verkligen vilja se min sambo Leffes min när han får en sån här fantastisk påskpresent! Han kommer att jobba hårt hela påsken, så jag tycker att han verkligen är värd den här boxen!

 4. Sonen har just börjat att gilla att pyssla om sig själv utöver dusch och hårtvätt och han skulle bli riktigt glad och inspirerad av detta. Han har ännu inte hittat sina favoriter bland alla märken.

 5. Men så kul med en box för män! Jag har själv glossybox för kvinnor och min fästman Jonas brukar vara först i min box och ta hårprodukter och liknande som han kan använda. Vore perfekt om han fick sin egen box! Både för att han verkligen skulle uppskatta det och för att jag ska få ha min kommande box i fred ;).
  Stor kram! /Gabriella Ekdahl från Uppsala

 6. Jag vill vinna denna Manbox för att försöka hotta upp min gubbe lite han duschar rakar sig sen är det bra med det, karln är ju riktigt snygg men han bryr sig inte så mycket själv, önskar att han kan få upp ögonen för lite hudvård och lukta gott, det r han allt värd gubben min. så nu får man hoppas på turen!!! 🙂
  varma vårkramar till dom som vill och behöver!!! 🙂

 7. Det skulle vara så kul att överraska min man med en Glossy-box 🙂 Det vore nog det sista han skulle tänka sig att få av mig…han önskar sig alltid en massa verktyg….etc….

 8. Den här förtjänar min man att få:) Han ställer alltid upp på mig och hjälper mig,då jag lider av en obotlig, genetisk sjukdom. Han gnäller aldrig över att planer kan bli inställda i sista minuten eller över att jag är sängliggande mycket. Han är helt enkelt det bästa som hänt mig<3

 9. Jag skulle gärna vilja ge denna box till min man.
  Han fyller 30 den 3 april, ja han fyller man. Nu börjar de första grå hårstråna titta fram, han har nu även köpt sin första ansiktskräm. Med en egen box kanske han vill vara mer mån om sin hud och visst vore det en fin present till honom. Att skippa allt vad 30 års kris heter och se det vackra i åldrandet. Men rätt hudartiklar behöver han inte ha någon kris eller ångest.

 10. Detta behöver min man, han skulle behöva lite glam-
  just sådan som Glossy Box med massa grooming, det vore verkligen ”the ting”.

 11. Det är svårt att lära gamla hundar sitta-
  ”vad är det för fel på tvål och vatten?!”
  men om han på detta paket får titta
  kanske han provar provar och pang-
  kvinnans list- där satt den;)

 12. Min stackars man lever med fru och FYRA döttrar. Jag brukar höra hur han suckar djupt när han öppnar badrumsskåpet och smink och krämer fullkomligt väller ut. Allting luktar blommor och sånt brukar han klaga stackarn. Han gillar inte att handla själv så detta skulle vara perfekt för honom.

 13. Vilken härlig tävling!! ♥

  Jag skulle ge den till min kille som är väldigt pedant när det gäller utseendet.
  Så denna box skulle verkligen passa honom som hand i handsken 🙂

 14. Jag vill vinna åt min sambo-light (ja, han ”lånade” en nyckel till mig lägenhet vid något tillfälle, och sedan dess har han liksom blivit kvar – till min förtjusning!). Mest för att han skämmer bort mig så ofta, och jag vill ge någonting fint tillbaka.
  KRAM!

 15. Maken min i dagsläget sig inte nämnvärt om utseendet bryr, från sådant han snarare flyr.The Man Box vill jag därför till honom ge så att han meningen med manlig skönhetsvård kan se.

 16. Min pojkvän har varit synligt avis på när jag får hem min GlossyBox. Han har även undrat över om där finns för män på skämt, men jag vet att han menade allvar. Det skulle vara underbart kul att få ge han en som är för män, hade hade blivit genuint glad och överraskad. 🙂

 17. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt
  än att först få prova på för att sen hitta rätt.
  Glossy Box med det bästa för män
  gör succé hos sonen, det har jag på känn!

 18. Denna skulle jag vilja överraska min man med till påsk. Han älskar redan skönhetsprodukter och blir säkert överlycklig av en egen box.

 19. Min man brukar köpa 10 flaskor dubbeldusch och lika många Axe deodorantflaskor för att det ska räcka länge. Lite inspiration för den som kör på gammal vana, och möjlighet att testa nya produkter vore perfekt för honom!

 20. Min man tror stenhårt att tvål är det enda rätta och dödar mig med argument. Skulle vara kul att se om han började använda något annat om han ändrade sig och jag kan säga ”vad var det jag sa”. Mest därför dock då 😉

 21. Jag såg min flickväns besvikelse när hon såg innehållet i gratisboxen, som jag skickat efter till henne.Så den Glossyboxen sponrad av Fazer gjorde ingen succé ! Så klart är jag väldigt nyfiken på vad det är för produkter för oss killar. Själv sitter jag fast framför datorn många timmar och behöver va rädd om min hud. Med både studier och extrajobb hinner jag inte jaga produkter i affärer eller rättare sagt, jag gillar inte att springa i affärer för den delen. Vore perfekt få prova på en box!

 22. Jag skulle vilja överraska min pojkvän som har sådan åldersnoja. Jag tror att det skulle hjälpa hans självförtroende om han började ta hand om sin hud. Så får han en desto gladare flickvän också på köpet:)

 23. Min bror skulle behöva detta, han unnar aldrig sig saker. Nu är dettas för honom att börja med det, och små prover är ett stort steg på vägen

 24. Hej! Tävlar gärna. Vill att min sambo ska vinna boxen eftersom han fyller 30 år i sommar och börjar få lite åldersnoja. Kanske kan lite nya produkter pigga upp så att han känner sig lite ”piffig” istället för tvärtom.. 🙂

  Mvh Matilda

 25. Kul tävling, om jag vinner boxen vill jag ge den till min käre far, som nyligen har genomgått en ryggoperation. En lyxig present skulle göra honom glad och uppiggad, när han återhämtar sig efter operationen. Glad Påsk!

 26. Min man har inte hittat rätt ansiktsprodukter ännu och är just nu inne på sitt tredje eller fjärde märke. Senast i lördags sa han att huden känns torr och att han skulle vilja gå på en ansiktsbehandling. 🙂 Han skulle bli jätteglad om han fick en ”The Man Box” i påskpresent! Just nu är han på sjukhuset varannan dag så han skulle absolut behöva piggas upp lite.

 27. ”Vad fin du är” säger ofta min man till mej,
  och just då BLIR jag världens vackraste tjej!
  Han lyfter min självbild som tjej och som kvinna
  och därför förtjänar han ALLTID att vinna!
  Självkänslan ökar och man känner sig trygg
  när man pysslar om sig och känner sig snygg!
  Nu är det hans tur att höra: Gud, vilken karl!!!
  Så len och så ren och så underbar!!!

 28. The Man Box till min make och barnens pappa vore bra!
  Lite må-bra feeling och allt som gör honom ännu finare och bra att ha!
  Han sätter alltid andra först och unnar oss allt,
  tänk att få visa lite uppskattning tillbaka vore ballt!
  En riktigt fin påsk till mannen i mitt liv,
  va rädd om dig så vi kan fortsätta ta gemensamma kliv!

  Glad Påsk!

 29. Min sambo skulle aldrig själv komma på tanken att köpa något sånt här så jag hoppas verkligen vinna den här fina boxen åt honom. Om han provar kanske han äntligen förstår att det faktiskt är bra att använda vårdande produkter. Det skulle vara en fin påskpresent 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *