Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

187. Trendigt med ögonbryn

Förut skulle man noppa bort sina ögonbryn till minimala streck, idag är det både fint och trendigt att ha ögonbryn. If you have them, show them!

Mina handfasta tips för de perfekta ögonbrynen:

1. Klipp istället för att noppa dina ögonbryn i den mån det går. Jag brukar börja med att borsta mina ögonbryn motsos med en ny tandborste och sedan fint klippa bort de strån som står ut med en liten nagelsax.

2. Behöver du forma dina ögonbryn så tänk svalvinge. Noppa bara under ögonbrynen och inte ovan, samt mellan brynen om så behövs. Har du svårt att hitta formen, så kan jag rekommendera Too Faced Brow Envy Kit här.

3. Har du ljusa ögonbryn så antingen färga ögonbrynen på salong eller hemma. Det jag brukar göra är att fylla i med en mörkare skugga (ögonskugga eller ögonbrynsskugga) istället för med en penna, då ser brynen mer naturliga ut och mindre markerade.

4. Slutligen, få ögonbrynen på plats. Det sista jag brukar göra är att stryka på lite vaselin eller ännu bättre Elisabeth Ardens eight hour cream på brynen. Jag vet att vissa brukar ta hårspray eller hårgele på, men det funkar inte för mig. Mina bryn ser bara torra och fnasiga ut när de sedan torkar, och det vill man ju inte?!

Lycka till med era bryn! Mejla gärna mig Era tips om ni vill dela med er!

Glöm inte bort att sharing is gaining! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *