Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

182. Body Butter – Body shop

Hej alla,

Hoppas ni har haft en skön helg. Förra veckan åt jag lunch med en gammal kompis och hon gav mig några bra tips som jag har noterat.

Nu när jag är gravid så känner jag mig extra torr och har upptäckt att Body shops body butter är det enda som hjälper mig. Även perfekt att ha på händerna. Den som jag använder nu är Clementine som luktar gudomligt fräscht.

Det min kompis Cissi rekommenderade var Chocomania body butter för magen, när man är gravid, för att förhindra bristningar sk strier (har skrivit om den tidigare här). Jag hade en sådan hemma, så testade den nu över helgen och håller med, den kladdar inte lika mycket som olja på magen (som jag skrivit om tidigare här) och magen känns len och återfuktad. Även bra på bröst, rumpa och lår vid behov.

 

Ha det gott så ses vi snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *