175. Redness remedy från bare minerals

Redness remedy är ett helt nytt puder på marknaden som är mineralbaserat och som minskar rödhet i ansikte och dekolltage.

Produkten innehåller ActiveSoil Complex, zink, kolloidal havre och rispuder, lilja (nymphea alba-extrakt), extrakt av aloe vera-blad samt extrakt av lakritsrot.

Mitt utlåtande: pudret kan användas stället för foundation. Den är något gul i tonen och tonar ned röda märken och skavanker i huden. Det negativa är att det är i löst puder och inte i kompakt form som jag har börjat föredra nu. Värt att testa om man lider av rödhet i huden! 

||||| 0 Gilla! |||||

One thought on “175. Redness remedy från bare minerals

  1. Kul att du skriver om denna produkt som jag använder varje dag sedan jag blev tipsad om den! Jag bytte ut min foundation och insåg att detta puder inte är lika täckande utan bara lägger sig tunt över huden och på de röda/rosiga partierna i ansiktet. I love it! / Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *