169. new bareMinerals READY SPF 20 Foundation

Igår var jag bjuden på pressvisning till bareMinerals READY nya foundation.  

READY, bareMinerals serie med pressat mineralsmink, utökas med en foundation i tolv nyanser. Skillnaden mellan den pressade och originalet är att nyanserna är ljusare överlag, vilket beror på den större mängden titandioxid i READY (spf 20), den är i fast form och inte i lös samt att den innehåller glycerin och humussyra som förbättrar hudens fuktnivå med hela 108% efter 12 tim.

Jag gillar den nya serien skarpt, då man slipper spill av mineralpuder i handfatet hemma hehe, samt att det är högre spf och inte torkar ut min hud.

Det negativa är kanske att jag såg lite blek ut (av den nyansen jag fick hem igår), så jag är tvungen att sminka på bronzer och vanligt rouge för att våga visa mig ute hehe

Jag tror att detta är en perfekt serie för oss över 30 år som efterfrågar just READY’s egenskaper: mer fukt och naturligare finish.

 

 

De visade oss även en ny primer att ha under samt en ny borste av syntetiskt material som är klippt på snedden där man bara behöver ”dutta” och applicera.

||||| 1 Gilla! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *