Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

166. Vårens makeup-trender

I vår/sommar så är det mycket pasteller, neonfärger och persika/korallfärger som gäller… jag gav er en liten sneak peek härom veckan remember? (kolla annars in länken nr. 155)

Dessa två korallprodukter från Make up store: läppglans & nagellack har redan blivit några av mina favoriter. Det kanske skulle passa bättre till en solbränd hud, men jösses så fina de är på.

Jag har kämpat hela morgonen här med att få upp en video som jag spelat in på min iphone, men ack utan resultat. Om det är någon som vet hur man laddar upp en video från iphone till word-press så får ni gärna mejla mig 🙂 Ens inte mitt webhotel visste hur man gjorde, kanske är det dagens snabba utveckling av internet som springer ikapp oss….

Hoppas ni annars har haft en bra helg, själv så var jag ute hos mina föräldrar i Saltsjöbaden bl.a. och fick denna bild på ”tåget-som-åkte-in-i-huset”. Kanske är denna bild lite uttjatad nu, men gud så hemskt det var… Alla har verkligen haft änglavakt!

Ha en fin måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *