Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

164. Roterande Mascara

Hej alla,

MUS (Make up store) har kommit ut med en ny roterande mascara! Man behöver inte anstränga sig mycket för att måla fransarna med denna mascara! Mascaraborsten arbetar nästan av sig självt (borstens roteringshåll kan styras genom att föra strömbrytaren till vänster eller till höger, för strömbrytaren till mitten för att stänga av rotationen). Utbytbart batteri med en livstid på ca 15-20 timmar medföljer. 

Mascaran sägs hjälpa till att både öka volymenförlänga och böja fransarna samt att förenkla appliceringen.
 
 
Jag tycker att uppfinningen är kul och fiffig, men vet inte om det är min favorit. Ivrig som jag är på morgonen att göra mig i ordning:), tycker jag att det är skönast själv att ha kontrollen och måla fransarna i min takt (men man kan ju somsagt använda mascaran på vanligt sett med)
 
någon annan som testat?
 
 
Posted in Maskaror Nyhet!
Make up store
0 Comments | Leave a reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *