Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

156. Idealia från Vichy

Vichy har kommit ut med en ny ansiktskräm som jag fick möjlighet att pröva under julen. Det är inte ofta jag gillar att byta dagkräm, men den här gav en skön och len känsla på huden samt luktade gott och fräscht. Det enda jag saknar är väl kanske att den saknar spf i sig. Den får 3 poäng av 5 från mig.

enligt mig ska en bra hudkräm innehålla:

1) Fukt 2) Antioxidanter 3) Spf

One Reply to “156. Idealia från Vichy”

    januari 16, 2015 2:47 e m

    […] IDÉALIA EYES är framtaget för oss med mörka ringar under ögonen och trötthetstecken. Den innehåller DRM-Bright complex, koffein och vitamin B3. Denna produkt är även den framtagen för den känsliga hudtypen. När man applicerar så är den även lite ”glittrig” på huden. En av de saker jag gillar med denna produkt är den mjuka och följsamma ”pipen” som gör den så lätt att applicera även utan fingret. Denna serie luktar väldigt fräscht och milt, jag har tidigare skrivit om deras ansiktskräm här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *