Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

154. GOD JUL

God Jul alla mina härliga läsare,

Jag passar på att önska er God jul nu, då jag ska ta semester i 2 veckor och kommer att ta en liten paus från min blogg. Det kommer att fixas hemma, då jag och min sambo precis har flyttat till ny lägenhet, sedan så kommer vi att åka till Marbella i ett par dagar över Nyår:-)

Vi hörs igen efter helgerna, då med lite snaskiga nyheter från våren och sommarens trender bl.a. samt nå’t kul som jag snappat upp i södra Europa maybe??;-) ha det bäst tills vi hörs igen!

ska ni göra något spännande?

Hugs & kisses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *