150. TÄVLING !!

Hej alla snyggingar,

Så här i jultider så tänkte jag slå till med en TÄVLING jihoo!!

Jag kommer att lotta ut 2 nya lack från MUS – make up store !!

 

Det enda ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att ”lajka” detta inlägg på FB samt att skriva i kommentarfältet ”vad som gör en bra skönhetsblogg” (glöm inte att skriva er mejladress, så att jag kan ta kontakt med den slumpvist utvalda vinnaren och skicka lacken lagom till jul !!)

Det är ett rött lack och ett guldbrunt lack värda 130 kr/st. Jag har skrivit om lacken tidigare här.

TÄVLINGEN kommer att ligga uppe t.o.m. Måndagen den 17/12-12 kl 23.59.

LYCKA TILL!!

* Kommentarsfunktionen till detta inlägg är av förklarliga skäl avstängd.

 

||||| 0 Gilla! |||||

9 thoughts on “150. TÄVLING !!

 1. Jag är med, har dock ej facebook och kommer därför bjuda på motivering + julrim. Det som gör en bra skönhetsblogg är bland annat att man recenserar produkter i olika prisklasser (då alla inte har pengar), sedan är det också viktigt att man skriver exakt vilka för- och nackdelar produkterna har, så att det inte bara skrivs det den som sponsrar vill höra.

  Motivering, jag borde vinna dessa då jag verkligen kämpar för att försöka förändra mitt liv till det bättre, utan att knappt ha några pengar. Detta skulle därför ge min vardag en guldkant.

  Julrim: Använd lacken som ger dig färg, för denna årstid är ju skraj, så ta på lacken och bli fin, sluta drömma han blir din.

 2. Hej Lotta! En bra blogg är någon som skriver ofta och intressant. Inte bara som en dagbok, utan mer intressant innehåll liksom din med något inresse som skönhet eller inredning etc. Skulle dock vilja se lite mer bilder på dig ”smile” God jul & sluta inte skriva! //en ”följare” 🙂

 3. En bra skönshetsblogg ska vara lättnavigerad och bra organiserad. Den ska innehålla tips och gärna video tutorials och recensioner.

 4. Tjoohoo! Jag vill ha massa smarta tips och tricks, proffsiga produktrecensioner och inspirerande bilder kryddat med en god portion humor. 🙂

 5. En bra skönhetsblogg ska innehålla tips om olika produkter som används från topp till tå, gärna olika märken och både budget och lite lyxigare grejer. Recensioner och egna upplevelser är bra, både positiva och negativa. Sen gillar jag när det inte baara är skönhet, utan även lite annat inblandat så att det blir lite personligt och inte så tjatigt. Och någon tävling då och då är ju inte heller fel 🙂 Håller tummarna för dessa fina lack!! Har gillat inlägget.

  Kram Matilda

 6. En bra skönhetsblogg recenserar produkter för alla oavsett ålder och storlek på plånbok. Kommer ihåg att även skriva negativt om de produkter som de inte gillar. Har lite allmänna tips om hudvård, make-up mm.

  MVH Sanna
  exactis@hotmail.com

 7. Hej!
  Jag har lajkat på FB (Annika Nilsson)!

  En bra skönhetsblogg är en som vågar skriva exakt som det är! Både när det är bra och när det är mindre bra!
  En bra skönhetsblogg är en som recenserar produkter som är användbara för de flesta, men också en som kan leta fram guldkornen som vi annars inte skulle hittat!
  En bra skönhetsblogg är en som har mycket bilder, före och efter-foton och visar steg-för-steg!
  En bra skönhetsblogg är en som även lyfter fram inre skönhet!
  En bra skönhetsblogg är en som har en sökfunktion där du enkelt kan söka bland gamla inlägg och där inläggen är sorterade efter kategorier.
  En bra skönhetsblogg är en som är personlig!

  Lottas skönhetsblogg 30+ är helt klart en mycket bra skönhetsblogg!

  Glad, skön jul! /Annika

 8. En bra skönhetsblogg är en blogg som
  – visar och berättar om smarta trix och fix
  – visar före/efter
  – gärna tuturials (smink naglar etc)
  – som pratar om vad som är ”skönhet”
  – som både är ”down to earth” & vardagsaktig men ändå fest & glamour
  – som berättar vad det är i tex en produkt som är bra/aktiv etc som förklarar lite
  – lyx vs budget
  – smultronställen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *