Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

127. Min favoritmascara!

Hej, & hoppas ni mår bra!

Jag har fått frågan många gånger, vilken mascara jag använder, så jag tänkte svara på det i detta inlägg:)

Att välja mascara är en djungel (tycker jag), det finns ju så många därute. Men det viktigaste tycker jag är att man bestämmer sig om man vill jobba på längd eller volym, och letar efter en mascara därefter.

Jag har ganska så långa ögonfransar i mig själv, så jag gillar att jobba på volymen!

Jag har testat de alldra flesta märkena genom åren alltifrån Estée Lauder till Maybelline, och kommit fram till att budgetmascarorna funkar precis lika bra som de dyra märkena! Mitt råd är därför att man inte behöver lägga massa pengar på en mascara för att få bäst resultat!!

Min favvomascara just nu är MEGA VOLUME COLLAGENE 24 från L’ORÉAL.

Andra bra mascaror är Gull från IDUN Minerals och SUPER VOLUME MASCARA från The Body shop.

Enjoy your day! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *