Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

117. Restylane – Utlottning!

Hej alla,

hoppas att ni har en bra fredag! Själv kom jag precis tillbaka från lunchen och känner mig som en blöt katt;)

Jag vill så gärna att även NI ska få möjlighet att testa Restylanes skin care line som jag skrev om i mitt tidigare inlägg, så idag tänkte jag tillsammans med Restylane köra en lite utlottning! 😉

Det enda ni behöver göra är att dela med er av era ”hudvårdsrutiner” i kommentarfältet nedan, sedan så har ni möjlighet att vinna Restylane travelkit à 399 kr enligt nedan!

Tävlingen kommer att ligga uppe till och med Tisdag 25 Sept kl 23.59. Vinnaren kommer att kontaktas via email då ni kommer att få ett ex på posten:)

Ha en skön helg!

* Kommentarsfunktionen till detta inlägg är av förklarliga skäl avstängd.

 

27 Replies to “117. Restylane – Utlottning!”

  AnnaKaize
  september 17, 2012 11:26 f m

  På morgonen sköljer jag bara ansiktet med vatten o följer upp med ansiktsvatten följt av serum, dagcréme o solskydd. På kvällen rengör jag med Lancômes ”Baume Eclat” som tyvärr inte säljs längre, o sen rengör jag ytterligare en gång med Clarins ”One-Step Gentle Exfoliating Cleanser”. Fortsätter förstås med ansiktsvatten följt av Transdermas A-serum och avslutar med Origins ”Night-A-Mins”. Ögoncréme är så klart också ett måste. Gillar att det tar en stund på kvällen- det hjälper mig att slappna av och varva ned inför natten.
  Huden är viktig, och jag försöker ta hand om den på bästa sätt med de bästa produkterna jag har råd med 🙂

  Jenny L
  september 17, 2012 4:07 e m

  Jag är 30 + (38 för att vara ärlig;-) och har ännu inte kommit fram till vad min hy behöver. Är den fet då jag ibland är glansig, eller torr då den kan strama? Har prövat mig fram en hel del med olika krämer men ingen känns helt 100 % rätt för mig. Är därför väldigt nyfiken på om Restylane kan vara det… Jag sminkar av mig med ett olivoljebaserat skum som löddrar skönt och ej torkar ut huden. Därefter en ansiktscreme med aloe vera. På morgonen efter att ha tvättat ansiktet i kallt vatten använder jag en dagcreme med solskyddsfaktor från Vichy. På vinterhalvåret använder jag Decléors produkter med aha-syra. Men kommer någon med tips är jag inte sen att testa… här på bloggen får man mycket bra råd! Tack! Jenny

  Ingela Waardahl
  september 21, 2012 4:51 e m

  Jag tvättar mej med tvål och vatten smörjer ansikte med en lätare dagkräm på dagen och en nattkräm på natten samt lite ögon kräm varje morgon och kvälltar bort sminket med en rengörinskkräm på kvällen ,sen är det klart

  Solbritt
  september 21, 2012 6:48 e m

  Jag tvättar ansiktet på morgonen och smörjer in det med en dag-creme. På kvällen tvättar jag igen, men då använder jag inte tvål utan cliniderm. Sedan använder jag en nattcreme. Vill gärna testa det här som lottas ut, få se om jag får bättre resultat med det.

  Maria
  september 21, 2012 7:13 e m

  Ja, mina hudvårdsrutiner är mer orutiner :O Jag duschar, tvättar inte ansiktet med nånting, smörjer in med vadsområkarfinnasibadrummet. På sommaren är det solskydd 30 och uppåt som gäller. Mao jag behöver en kick åt rätt håll-

  Annchristin holmlund
  september 22, 2012 8:51 f m

  Jag tvättar mitt ansikte på morgon och kväll, använder sällan eller aldrig ansiktskrämer,de gånger jag ska på fest så kan det hända men det gör ju knappast ngn större verkan;) Jag skulle verkligen behöva komma igång med att vårda min hud men kommer mig aldrig för att köpa produkter så en vinst skulle ge mig en spark i baken i rätt riktning

  Anna L
  september 22, 2012 1:31 e m

  Rengöring och bra kräm varje morgon och kväll. Även ögonkräm har jag börjat använda. Skrubb och ansiktsmask en gång i veckan. Går även på ansiktsbehandling på hudvårdsklinik ett par ggr om året

  Anne-marie Karlsson
  september 22, 2012 3:46 e m

  Jag försöker tvätta ansiktet morgon och kväll och använder mig av rengöringsmouse, dag eller nattcreme. Är väldigt noga med att tvätta av sminket då jag använder de. Har väldigt lätt för att få finnar periodvis så att få testa ett riktigt bra märke för ansiktprodukter hade varit jätteroligt. Kanske kan de bli en ny favorit i hyllan 🙂

  Cilla
  september 22, 2012 5:11 e m

  Morgon: Tvätt med vatten, på med ögonkräm och dagkräm.
  Kväll: Tvätt med rengöring, ansiktsvatten och på med mandelolja, ögonkräm och nattkräm.

  Brukar lägga ner lite extra pengar på just hudvård, för närvarande använder jag Vichy och tycker att det funkar bra!

  Nilla
  september 22, 2012 5:12 e m

  Jag rengör ansikte och hals morgon och kväll med en rengöringscreme och smörjer in med en dag- resp nattcreme av god kvalité. Efter duschen smörjer jag in benen och fötterna med en fuktighetsbevarande creme, bara på fler ställen om jag tycker det behövs. Skulle gärna pröva något nytt!

  Gerdan
  september 22, 2012 5:16 e m

  Jag tvättar ansikte och hals morgon och kväll, har aldrig använt någon kräm utom på benen som blir väldigt torra. Men nu börjar rynkorna synas så det skulle nog inte skada att använda några hudvårdsmedel. Vore fint att vinna!

  september 22, 2012 8:10 e m

  Morgon som kväll kör jag samma rutin,
  först tvätt med ”Pure melt cleansing gel” från Clarin,
  Sen serum – ”Dark spot correktor”, från Clinique,
  korrigerar ojämnheter och bleker oönskad prick…
  Boots nr 7:s dag och nattkräm ”Advanced hydration”
  känns välgörande och fyller sin funktion.
  Caffeine eye-roll on från Garnier piggar upp på sekunden,
  jag känner mig fräsch, och har till sund hy lagt grunden.

  Katja H
  september 22, 2012 9:28 e m

  Hej, jag är gärna med i din fina tävling 🙂

  På morgonen när jag duschar brukar jag tvätta ansiktet med löddrande ansiktstvätt, smörjer mig sen med dagcreme. På kvällen blir det ungefär detsamma förutom att jag först tar rengöringslotion för att få bort allt smink, sen vill jag gärna tvätta av med ansiktstvätt och slutligen smörjer jag med nattcreme. Det händer att jag använder ögoncreme ibland och allt vad ansiktsvatten heter brukar jag av nån anledning skippa.. En gång i veckan försöker jag ta lite peeling och ansiktsmask, dock lite slarvig där…
  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Mvh
  Katja

  anette carlsson
  september 22, 2012 9:49 e m

  Jag har med åren blivit mer och mer säker på att bra kvalitè på hudprodukter gör ”hela susen”. Jag lägger gärna de extra slantarna för att min hy ska må bra och jag provar gärna detta märke som jag inte tidigare har prövat.

  september 22, 2012 9:56 e m

  På kvällarna är jag oftast så trött att jag stupar i sägen och vaknar till sådär framåt två-tiden och kommer på att jag nog inte tvättade bort sminket den här gången heller..Till min omgivnings glädje glömmer jag dock inte att borsta tänderna.
  På morgonen tvättar jag ansiktet när jag duschar och brukar smörja in mig med Boots No7..
  Nu står mer motion på agendan så att jag kanske blir lite piggare och nya rengöringsprodukter är mer än välkomna hem till mig och de kommer inte att stå oanvända

  Sophie
  september 22, 2012 10:59 e m

  Jag är tyvärr inte jätteavancerad, utan på morgonen gör jag ingenting och på kvällen brukar jag badda av med ansiktstoner och eventuellt smörja in med nattkräm. Men jag skulle vilja göra mer – tror att det skulle ge en synbar effekt! =)

  Mari Eriksson
  september 23, 2012 9:16 f m

  Rutinen sitter som den ska. Tvätta och smörja. Morgon som kväll. Men som jag hattar mellan märken. Kan inte hitta den riktiga superfavoriten. Hoppas hoppas jag får hatta med Restylane och se om den gifter sig med mitt skinn.

  september 23, 2012 3:33 e m

  På morgonen sköljer jag enbart av ansiktet med vatten medans jag på kvällen använder ansiktstvätt och sminkbortagningsmedel. Peelar ansiktet var tredje dag också och en gång i veckan använder jag en ansiktsmask!

  Malin
  september 23, 2012 4:16 e m

  Jag använder dermalogicas produkter: special cleansing gel, daily microfoliant, skin smoothing cream, och så här efter sommaren extreme c från chroma white-serien mot pigmentfläckarna. Jag slarvar lite med ögonkrämen. Mask lägger jag en gång i veckan: skin hydrating.

  Rosita
  september 23, 2012 9:48 e m

  På morgonen tvätt med flytande tvål och sedan en ansiktscreme då min hud blivit torr. På kvällen endast tvätt med samma tvål.

  Linda
  september 23, 2012 10:27 e m

  Min hudvårdsrutin är följande:
  Morgon – rengöring, ansiktsvatten, ögonkräm + dagkräm
  Kväll – peeling, rengöring, ansiktsvatten, ögonkräm + nattkräm
  Söndagar brukar jag lyxa med ansiktsmask.
  De flesta produkter jag använder är från Clinique.

  monika gustavsson
  september 25, 2012 5:59 e m

  För mig är det en rutin att varje morgon och kväll tvätta ansiktet med en fuktgivande rengöringskräm. Sedan smörjer jag med dag eller natt kräm som också ger fukt och lyster. Använder sparsamt med smink. Varje vecka lägger jag en mask och peelar hela kroppen, underbart!

  Annika Nilsson
  september 25, 2012 7:45 e m

  Det här är ju pinsamt……tvättar bara av ansiktet med vatten….inget mer……behöver hjälp!

  malin
  september 25, 2012 8:44 e m

  morgon: tvätta med rengöring från cliniderm ( tvättar ej ansiktet på morgonen vintertid för att ej torka ut huden) sedan smörja in med dagkräm med spf – borde använda ögonkräm men det har liksom inte blivit av…

  kväll: tvätta med samma rengöring och smörja in med olay regenerist

  that´s it

  Anna Landerholm
  september 25, 2012 8:59 e m

  Spännande med utlottning 🙂

  På morgonen är det rengöring med någon rengöringsgél och sen en hudkräm.
  Och ja, på kvällen ser det likadant ut. Ögonkrämen är slut och jag har inte kommit till skott för att köpa en ny. Av någon anledning består mitt badrumsskåp av en massa provburkar och provpåsar, jag testar alltid något nytt. Det vore så skönt att hitta en serie som funkar… En måste-favorit är i alla fall Ceralip som är en ’lip repair cream’ från La Roche-Posay. Den är oumbärlig nu när läpparna börjar bli torrare av höstkylan. Rekommenderas 🙂

  Carin D
  september 25, 2012 9:01 e m

  Rengöring morgon och kväll med mild rengöringscreme.
  Använder sedan ögoncreme och dagcreme alternativt nattcreme.
  Peeling ca 2 ggr i veckan.

  Julia W
  september 25, 2012 9:25 e m

  jag kör en snabbtvätt, är dålig på det där med hy och hud, vad som är bra osv. Är väldigt torr så efter min tvättning med niveas cleaning milk så smörjer jag in mig med aco:s fuktcreme! Det är mina tråkiga, olyxiga hudvårdrutiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *