395. En spadag på Skepparholmen Nacka

Hej alla!

Förra helgen var jag på en spadag på Skepparholmen i Nacka med min sambo och guuud så härligt det var!

Trettioplus.com

Här är lite bilder som jag tog på spat som hade en helt fantastiskt skön relax-avdelning, utomhuspool (38 grader varmt), inomhuspool (38 grader varmt), bastu, behandlingsrum, luftig och fräsch träningslokal samt helt suverän brunch från kl 11-14. Att åka på spa är för mig som en mini-semester, det ger så mycket energi på långsikt! Testa ni med om ni inte brukar åka på spa! 🙂 Detta spa får 3,5 poäng av 5 från mig.

Trettioplus.com Trettioplus.com Trettioplus.com Trettioplus.com Trettioplus.com Trettioplus.com

Har Ni något favoritspa att dela med er av?

Ha en fin dag!

/Lotta

||||| 3 Gilla! |||||

One thought on “395. En spadag på Skepparholmen Nacka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *