Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

243. PRIMER – Beauty Highlights Spring 2014

 

hej hej !

Vintern är här och vårnyheterna börjar fylla min inbox…. 🙂 I och med att jag är mammaledig just nu så har jag lite svårt ”att springa” på alla events jag blir inbjuden till, men jag kommer att blogga om alla de nyheter som jag får ta del av.

I vår är en bra primer a-o. Man pratar om att ha en BB-kräm eller CC-kräm (där primer och allt ingår i en produkt). En kräm som jobbar ”vårdande” och inte bara ger fukt och en brun nyans. Själv gillar jag att ha separata produkter- en bra foundation (flytande eller i puderform) med en bra primer under. Den primern som jag använder är den från Smashbox som jag skrivit om tidigare i min blogg här.

En annan trend är att man i vår INTE ska använda rouge på kind. Själv har jag svårt att sminka mig utan rouge- tycker att man ser så grå och livlös ut utan. Kanske är det  en smaksak? eller vanesak? Vad tycker ni ??

 

Posted in primer Tips Trender
#spring2014 #bbkräm #cckräm #primer
1 Comments | Leave a reply

One Reply to “243. PRIMER – Beauty Highlights Spring 2014”

    Marie S
    januari 30, 2014 9:14 e m

    Har du någon bb-kräm att rekommendera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *