Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

173. Inspiration 2013

Ibland behöver man få lite inspiration.. Jag får ofta inspiration genom att titta på utländska sidor, då de ofta är minst ett år före oss vad det gäller trender och mode. Mina favorit städer att snappa upp mode i är New York och London. Men det är som med allt, det är inte snyggt att bara kopiera, man måste hitta sin egen stil och testa sig fram vad som passar just en själv. Känner man sig snygg så blir man snygg.

Snygga Katie Holmes i enkelt sotade ögon och svagt ljusrosa läppstift.. Snyggt att antingen framhäva ögonen eller läpparna, och i detta fall ögonen..

Inspirationsbild nr 2: snyggt med markerade ögon och markerade kindben.. Fint också med tjock hästsvans (säkert extensions för dem som gillar det), sedan så korta färgade naglar som jag gillar. Det är både busigt, tjejigt och chict.. Man behöver ju inte bli tant bara för att man fyllt 30, eller hur!? hehe

Och så… långa ögonfransar. Det var mycket hett förra året, och det är det 2013 också.. Nu är det ju så lätt att få längre ögonfransar med hjälp av lösögonfransar och olika ögonserum som jag bl a skrivit om här i min blogg. Själv så tycker jag att det är lite uttjatat och satsar hellre på ”less is more”. Har man ljusa ögonfransar så tipsar jag att färga dem och böja upp dem med en ögonfranstång, superfint!

 

One Reply to “173. Inspiration 2013”

    mimmi
    mars 7, 2013 10:49 f m

    härliga inspirationsbilder, gillar din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *