Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

16. Revolutionerande Ögonfransförlängare

 

RevitaLash är en ögonfransnäring framtagen av en amerikansk läkare som hjälper dig att få både märkbart längre, fylligare och mörkare fransar. Det spelar ingen roll hur korta, sköra, tunna eller glesa dina ögonfransar är, RevitaLash ska hjälpa dig att få långa, vackra ögonfransar.

När jag har varit ute på salonger och arbetat så har denna produkt varit väldigt populär. Jag har själv inte testat den, då jag är tacksam över att ha långa ögonfransar naturligt, men jag har kompisar och familjemedlemmar som har testat den.

Jag har hört både bra och dåligt kritik, men mest bra. Det dåliga var att te x min mamma (som hör till den känsliga hudtypen) tyckte att hon blev röd och irriterad på huden av den, medan en gammal kollega sa att det hade börjat växa små ljusa tunna hårstrån på hennes kind p.g.a. att produkten stimulerar hårtillväxten.

Märkbara resultat kan ses redan efter 3-10 veckor och är t.o.m. mätbara. Du lägger RevitaLash precis som du sätter på en eyeliner, du penslar på en tunn linje RevitaLash på basen av dina övre ögonfransar en gång per dag vid sängdags.

4 Replies to “16. Revolutionerande Ögonfransförlängare”

  Johanna Andersson
  januari 23, 2012 3:34 e m

  Hej Lotta! hur länge varar en Revitalash?

  trettioplus.com
  januari 25, 2012 10:10 f m

  Hej Johanna! Om man följer anvisningarna för användning, räcker en Revitalash (4,1 ml) i ca 6-9 månader. En Revitalash mini (2,4 ml) räcker i ca 3-6 månader. lycka till! /Lotta

  sara b
  februari 1, 2012 9:38 f m

  Fantastiskt, man kan få hjälp med allt nuförtiden ;-)!

  februari 11, 2013 10:20 f m

  […] längre ögonfransar med hjälp av lösögonfransar och olika ögonserum som jag bl a skrivit om här i min blogg. Själv så tycker jag att det är lite uttjatat och satsar hellre på “less is […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *