Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

99. Ekologisk skönhet från Oriflame

När jag var i Båstad i somras och kollade på tennisen, så var Oriflame en utav sponsorerna till Damtennisen.

Jag fick då reda på att Oriflame släppt en ny serie ”Ecobeauty” med ekologisk hudvård.

”Ecobeauty” är den första som är etiskt och naturligt certifierad av fyra olika organisationer: Fairtrade, Ecocert, FSC och Vegan (stort tycker jag!), vilket betyder att såväl innehåll som förpackningar och under vilka arbetsförhållanden de är framtagna är noga kontrollerade.

Serien består av dagkräm, nattkräm och ögonkräm med bland annat vårdande och skyddande sheasmör samt mjukgörande kokosolja. Produkterna är även fria från parabener och mineraloljor. Jag har ännu inte hunnit testa dem, är det någon utav er som har gjort det som kan skriva in och berätta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *