Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

79. SOLSKYDD 2012.

Hej alla!

I helgen så har jag provat lite solskyddsfaktorer, precis som jag sa, och här kommer min rapport.

Min spontana reaktion är att solskydden 2012 har fått ett riktigt lyft! Bort med alla solskydden som ger en blank och oren finish! Här kommer solskydden som är här för att stanna!

VICHY Dry touch spf 30 (för ansiktet)

Super skön på huden med god lukt. Perfekt för en hud som brukar bli blank i solen och av solkrämer. Denna kräm ger en matt finish och passar bra till den känsliga hudtypen. Pris: 160 kr.

La Roche-Posay spf 20 Ultralätt solkräm (för ansiktet)

Ultralätt solskräm för ansiktet som knappt känns på huden. Jag upplevde även denna solkräm som mattgörande och utan att kladda. Bra till normal/kombinerad hud. Den luktade ingenting och kändes väldigt hälsosam för huden. Pris 165 kr.

VICHY Familj sollotion spf 30 & 50 (för kroppen)

Jag testade både spf 30 & 50 i helgen, och tyckte att de kändes sköna på huden. De kladdade inte och luktade gott. Bra och händig tub att ha med sig till stranden till hela familjen. Det var en stor tub och krämerna är även dermalogiskt testade. Pris 250 kr.

Samtliga solskydd är parabenfria och parfymfria. Solskydd är inte bara förebyggande mot rynkig hud, utan även för hudcancer!

Imorgon så tänkte jag skriva om solskydd för barn! och hur man lättast sätter på den! så vi ses igen imorgon! 🙂

One Reply to “79. SOLSKYDD 2012.”

    Sanna
    maj 22, 2012 10:57 f m

    Hej! Har letat som en galning efter Vichy 30 för ansiktet, verkar var populär och slut överallt…men jag fortsätter leta…tycks vara värt det! Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *