Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

54. Det sköna med ens egen blogg..

Hej alla,

Det sköna med att ha en egen blogg är att man kan skriva vad man vill. Jag är inte sponsrad av någon så jag kan skriva precis vad jag tycker om produkterna. Nu råkar det ju vara så att de mesta som jag bloggar om gillar jag, annars hade jag inte skrivit om det. Men det kommer säkert tillfällen när jag kommer att skriva om produkter som inte funkade för mig, men just nu så är det mest positivt sorry..

Idag tänkte jag återkoppla om bare Minerals nya produkter som jag har testat nu under 3 veckors tid (se inlägg nr. 41). Produkterna finns (som jag sagt tidigare) inte ute i butik än, utan kommer att lanseras nästa vecka på olika platser runt om i Sverige.

EXFOLIATING TREATMENT CLEANSER

Recension: Exfoliating treatment cleanser var den produkten som jag var mest kritisk till på press-eventet. Jag tyckte att konsistensen såg skum ut, den luktade som välling och förpackningen tyckte jag var osmart då mycket av peelingen kunde komma ut på en och samma gång. Men efter att ha testat den i 3 veckor så kan jag bara säga… Oh My God! Vilken produkt! Och då är det inte bara jag som tycker det. Syrran har fått testa med och även hon älskar produkten. Även fast den luktar välling och det finns en tendens att det kommer ut mycket produkt på en och samma gång, så övervinner fördelarna. Huden blir lenare, klarare och porerna förminskas redan efter att ha testat den en gång (förutsättningen är då att man fortsätter att använda produkten). Från mig får produkten 4 poäng av 5 möjliga.

ACTIVE CELL RENEWAL NIGHT SERUM

Recension: Active Cell Renewal Night Serum är ett nattserum som revitaliserar huden medan du sover. Visste ni att huden återhämtar sig som bäst mellan kl 22-03 på natten! Så kom i säng tidigt alla 30-plussare om ni vill ha en fin hy 😉 Ett serum är svårt att bedömma efter 3 veckor men jag tycker att den känns bra på huden, och jag har inte fått någon dålig hud av den. Jag har använt den under min vanliga nattkräm då jag tycker att produkten inte ger tillräckligt med fukt för min torra hud så här års. Från mig får produkten en 4 av 5 möjliga. Jag är nyfiken att höra vad ni kommer att tycka?

Nu ska jag ut på min lunch-date! Jag hoppas att ni får en trevlig lunch med, och en fortsatt trevlig dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *