Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

39. Rosa Rosor

Shoppingen fortsätter i NY… Från Glasögonaffären ovan tar vi oss bort till Sephora, en stor sminkkedja i USA, och upptäcker då att krämrouge är något som är väldigt populärt där borta.

Jag såg Stila och Elisabeth Arden, som bara var några av alla de märken som just satsade på krämrouge i vår/sommar.

Jag frågade mig runt lite varför just krämrouge var så populärt och förstod då att det är därför att krämrouge inte innehåller något puder, och alltså inte fastnar i våra fina linjer – och det gillar vi ju 30 plus eller hur? 🙂

Personligen är jag väldigt svag för rouge! Jag tycker att vinterns bleka kinder mår bra av lite färg och skimmer! Ibland när jag har bråttom och inte hinner sminka mig, så brukar jag bara sätta på lite täckstift, där det behövs, och just lite rouge! Jag tycker att det är så fint.

Min personliga favorit är gärna rouge med lite skimmer i! Skimmret gör så att huden ser yngre ut än vad den är. Jag kommer att skriva mer om detta vid ett senare tillfälle i min blogg.

Elisabeth Ardens Ceramide Cream Blush tyckte jag såg himla fräsch ut och den hittade jag overseas för $24. I Sverige går den att köpa på www.kicks.se för 370 kr.

One Reply to “39. Rosa Rosor”

    mars 8, 2012 7:30 f m

    Ja, rouge är verkligen ett måste. Ser halvdöd ut utan det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *