Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

376. URTEKRAM – Certified ORGANIC – bäst i test

Hej,

Danska Urtekram har tillverkat ekologiska hud- och hårvårdsprodukter i mer än 40 år och finns idag med ett brett sortiment. Produkterna innehåller enbart naturliga ingredienser, har marknadens strängaste märkning, Cosmos Eco Cert, och är helt fria från parabener.

Organiska produkter, Skönhetsblogg

Jag har testat URTEKRAMs duschkräm, schampo, handkräm och Body Balm. Här kommer min gradering med den produkt jag tyckte minst om först och tvärtom.

1) Schampo – jag har testat Urtekrams Aloe vera schampo för normalt hår och tyckte att det var ok. Men mitt hår behöver mycket mer fukt och volym än vad detta schampot ger.

2) Duschkräm, Urtekrams duschkräm återfuktar bra, men doften vet jag inte om jag är så förtjust i. Den innehåller även den Aloe vera.

3) Handkräm, Urtekrams handkräm tyckte jag var riktigt bra. Jag har använt den mycket i sommar. Den återfuktar bra och doften av bl a solmogna apelsiner tilltalar även mig.i

4) Body Balm, denna produkt är jag mest förtjust i och tycker är HELT Underbar. Doften av lavendel och konsistensen är super spännande. Man ska ta en liten klick i handen, sedan gnugga händerna mot varandra tills produkten liksom smälter i handen innan den appliceras. Det står att man kan använda den både i ansiktet, på läpparna, till naglarna och som hårmask. Men jag föredrar att använda den till mina torra hälar, där är den en riktig ”vill ha”-produkt! – Bäst i test!

Är det någon av er som använder URTEKRAM? Skriv gärna till mig och berätta. Är du intresserad av att läsa mer gå gärna in på www.urtekramsverige.se.

Ha en fin helg! kram ♥♥♥

One Reply to “376. URTEKRAM – Certified ORGANIC – bäst i test”

    Per
    september 9, 2015 10:05 f m

    Härliga produkter! Gillar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *