Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

37. Neonfärger – en hit i NY

Hej alla snyggingar, nu är jag tillbaka igen från NY, något jetlaggad, men med massa tips & inspiration från denna härliga stad. Jag tänkte fokusera mina kommande inlägg på detta tema, och hoppas att det är ok med er?!

Den första trenden som jag snappade upp när jag gick runt och strosade i mina farvorit kvarter i Soho i södra delen a Manhattan, där många trendiga människor håller till, var just NEONFÄRGER.

Jag såg neonfärger på läppstift, nagellack, ögonskuggor, accessoarer och kläder! Det läppstiftet som jag hittade och tyckte var snyggt var från Mac och kostade $18. Mac går att köpa på Åhlens och NK i Sverige.

Vad passar inte bättre till sommarens solbränna än lysande neonfärger! vad tycker ni?

One Reply to “37. Neonfärger – en hit i NY”

    Carro K
    mars 2, 2012 1:29 e m

    80-talet är tillbaka alltså! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *