Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

369. Deborah Lippmann – SUMMER COLLECTION 2015.

Enligt ”nagellacks-drottningen” Deborah Lippmann från New york, är det inte pudriga pasteller och sprakande färgskalor som gäller i sommar, utan istället dovt neutrala färgskalor.

Deborah Lippmanns sommarkollektion består av fyra nya nyanser, där varje nyans reflekterar öknens anmärkningsvärda skönhet och sandrika landskap.

fina färger skönhetsblogg

Samtliga lack är heltäckande krämlack och kostar 169 kr/st. Likt Deborah Lippmanns tidigare nagellack är dessa 5-free och inte testade på djur.

Vad gillar ni för färger i sommar? Jag kommer nog envist att fortsätta med mina pastellfärger som jag tycker hör sommaren till…

Posted in Naglar Nyhet!
#DeborahLippmann #nagellack #summer2015 #newyork
1 Comments | Leave a reply

One Reply to “369. Deborah Lippmann – SUMMER COLLECTION 2015.”

    juni 15, 2015 10:57 f m

    Jag älskar också pastellfärger på sommaren, men måste säga att jag tycker att de där färgerna ser ganska spännande ut också. Speciellt den grå. Trodde inte att det skulle vara speciellt snyggt med ett grått lack, men så köpte jag ett förut och gillade det verkligen. Tyvärr var inte själva lacket så bra och gick till slut inte att måla med, men det här skulle jag absolut kunna tänka mig att testa! Tack för tipset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *