Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

271. Olja, mumma för huden!

 

Hej alla fina läsare ♥ hoppas att ni har haft en fin sommar!

Denna sommar har varit den bästa som jag kan minnas på många, många år. Vi har haft toppen varmt i hela Sverige och det har säkert varit mycket sol och salta bad för de flesta av oss. Detta är helt underbart, men för också med sig en del följdproblem som torr hud och torrt hår. Många har frågat mig om en ”quick fix” till problemet och det jag kan börja med att säga är Olja! OLJA, OLJA, OLJA. Olja är A-O när det gäller att komma ”i form” igen, då menar jag både inifrån och utifrån. Ät omega 3, ta en mat-sked med olja varje dag  (om ni inte har omega 3-kapslar hemma), frossa i avocado, nötter och annat som innehåller nyttiga fetter. L’Oreál har kommit ut med en ny ansiktskräm Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream och håroljan Extraordinary Oil för håret, som är här för att stanna.

När det gäller håret så rekommenderar jag att använda så mycket hårolja som möjligt dagar när man ”bara är hemma” och ”strosar” för att sedan tvätta bort det på kvällen. Det är en riktigt bra kur för håret och slitna toppar. För att sedan toppa det med en hårinpackning. Testa detta under 2 veckors tid och ni kommer att se resultat! Jag lovar! Återkom gärna till mig om hur det har fungerat för er.

Här ligger jag och solar med vit t-shirt de dagar det var som varmast, för att få bättre solskydd. Vad använde ni för solskydd i somras?

One Reply to “271. Olja, mumma för huden!”

    freja k
    augusti 14, 2014 6:30 e m

    Oh la la

    freja karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *