Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

252. Jabushe Sweden

 

Jabushe Original är den mest verksamma krämen i serien med högst koncentration av QAL-100 och sägs vara mycket effektiv mot rynkor och andra tecken på åldrad eller solskadad hud. Ansiktskrämen innehåller även A-vitamin.

Deras världsunika, patenterade formula QAL-100 har genomgått en omfattande klinisk prövning och resultaten har granskats och godkänts av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Sjukhuset i Stockholm (2001) samt publicerats i en av världens mest ansedda medicinska tidskrifter, British Journal of Dermatology (2003).

Läs mer om formula QAL-100 här.

Jag upplever hudkrämen som skön och effektiv även om inte doften och konsistensen riktigt tilltalar mig. Jag kommer såklart att använda upp min flaska, men vet inte om jag kommer att fortsätta att köpa den.

Ha en bra vecka allihopa!

Kram

 

#jabushe #intensiveagedefense #reduceswrinklesandfinelines #forelasticity glow&energy
0 Comments | Leave a reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *