Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

237. god fortsättning !!

 

Hej alla fina 30+ & God fortsättning !!

Nej jag har inte gått under jorden, jag har bara tagit en liten paus från bloggen. Hoppas ni har haft en skön jul & Nyår ! Det har jag haft med mina närmaste & käraste. I år hoppas jag på många smaskiga nyheter, idéer & inspiration att bjuda på tillsammans med Er. Jag hoppas på att få mycket bra feedback från mina kära läsare & arbeta närmare Er för att få en sådan bra & innehållsrik blogg som möjligt.

Jag önskar Er alla Ett Gott Nytt År, så hörs vi snart igen !!

Glöm inte att ni även kan följa mig på @Trettioplus på Instagram…

Kramar♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *