Lottas skönhetsblogg 30 +

Jag är en certifierad hudterapeut som bloggar om sådant jag tycker är roligt – hudvård, hårvård, behandlingar, kosmetika, naglar och även hälsa, mode samt olika nyheter.

Lottas skönhetsblogg 30 +

101. Biosilk 3-piece kit

Nyheter från Biosilk!!

Jag fick dessa 3 produkter hemskickat till mig i våras: ett schampo, balsam och hårserum från Biosilk. Jag packade med mig det på min sommarsemester för att testa, och måste tyvärr erkänna att det inte var någonting för mig. Schampot var ok, men balsamet var inte bra (håret bara la sig platt efteråt) och serumet gjorde bara mitt hår fett. Nu kan det ju vara så att jag råkade ta för mycket av produkterna därav deras effekt, men men ALLT passar ju inte ALLA och dessa produkter passade inte mitt hår punkt. De får betyg 1 av 5 av mig.

Hoppas att jag är nöjdare i mitt nästa inlägg! 😉 vi ses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *