60. Chocomania by Body Shop

Hej allla och hoppas att ni har haft en skön påsk! Vad fick ni i påskägget då?

Body shop har kommit ut med en ny chokladdoftande kroppsserie lagom till påsk. Denna luktar lika mycket choklad som en riktig chokladpralin! Förutom mjukgörande kakaosmör från Ghana innehåller serien 12 andra Community Fair Trade-producerade ingredienser från hela världen. Serien sägs bevara fukten i huden upptill 48 timmar.

Vad tycker jag om den då?

Recension: Personligen så tycker jag att Chocomania luktar alldeles för mycket choklad! Den har en stark chokladdoft som jag inte tycker passar på kroppen. Däremot så tycker jag faktiskt att det är en bra fuktkräm. Jag sov med den på mina torra händer i natt, och den hjälpte faktiskt. Därför så får Chocomania en 3:a av 5 möjliga poäng av mig.

Är det någon av er som gillar denna produkt? Ett bra presenttips till dem som älskar choklad! 

||||| 0 Gilla! |||||

2 thoughts on “60. Chocomania by Body Shop

  1. Pingback: 182. Body Butter – Body shop | Lottas skönhetsblogg 30 +

  2. Pingback: 210. Honeymania – välgörande honung utan bismak! | Lottas skönhetsblogg 30 +

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *