266. Prime time! Bb Primer Cream Daily Defense spf 30

 

Ytterligare nyheter från bare minerals är den nya BB krämen, Prime Time!

Den här färgade allt i ett formulan förminskar synligheten av ojämn hudton, ger ett solskydd på spf 30 och förbereder huden för en felfri foundation applicering. Den kan användas som den är eller under foundation”.

Jag tycker att prime time är kanon! Den sitter fint på huden, lätt att applicera (ej trögflytande som jag upplever många andra BB krämer med hög solskyddsfaktor). Krämen är silkeslen (mumma…) & den sägs även minimera uppkomsten av förstorade porer! Den har blivit en utav mina nya favoriter & jag kommer säkert att köpa en ny flaska när denna är slut! (vilket jag inte säger ofta… ) 5 ”stars” av 5 möjliga. 😉 Den finns i nyanserna light & medium.

Finns även den i butik from april månad!

||||| 0 Gilla! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *